Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kvinden med den tunge kuffert opgiver ankesag

Den norske storsvindler Marie Madeleine Steen har opgivet endnu en retssag, hvilket betyder, at straffen i byretten er gældende.

Den 61-årige Marie Madeleine Steen, der sidste år i december, fik seks måneders ubetinget fængsel og 12 års udvisning af Danmark, har opgivet at anke sagen. Det oplyser Østre Landsret.

Det lagde hun ellers op til ved dommen sidste år, der faldt ved Retten i Lyngby. Her blev den norske storsvindler dømt for 22 tilfælde af bedrageri. Blandt andet mod en bedemand i Herlev, som også vidnede imod hende under retssagen.

LÆS OGSÅ: Hun svindlede en bedemand i Herlev

Marie Madeleine Steen har snydt og bedraget uskyldige mennesker i Skandinavien det meste af sit liv og har også flere gange fået domme for det. Af flere medier er hun derfor blevet kaldt ‘Nordens største bedrager’.

Men hun blev først for alvor landskendt i Danmark, da Politiken i samarbejde med Third Ear lavede en populær podcast-serie om hende under titlen: ‘Kvinden med den tunge kuffert’.

Den dømtes forsvarsadvokat Ulla Wulff vil ikke begrunde ophævelsen af ankesagen, da hun af sin klient er blevet instrueret i ikke at udtale sig pressen, forlyder det.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!