Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ligfund: Dødsårsag har formentlig ikke noget kriminelt på sig

Ifølge Københavns Vestegns Politi ligger der højst sandsynligt ikke noget kriminelt bag forrige uges fund af en død mand ved Herlev Hospital.

At en 33-årig polsk mand for et par uger tilbage blev fundet død på en byggeplads tilhørende Herlev Hospital skyldes formentlig ikke noget kriminelt. Det vurderer efterforskningsleder Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.
LÆS OGSÅ: Venner til afdød patient undrer sig: Hvorfor blev politiet ikke involveret?
»Der er ikke noget, der tyder på, at der ligger noget kriminelt bag«, siger han, der dog understreger, at han ikke har modtaget obduktionserklæringen endnu og dermed ikke på nuværende tidspunkt kan sige noget eksakt om dødsårsagen.
Kan udleveres
Til gengæld tilføjer han, at man nu er færdig med liget og har modtaget en dødsattest, hvorfor liget kan udleveres til de pårørende i Polen.
Den 33-årige blev fundet død tirsdag 5. februar om eftermiddagen efter at have været forsvundet fra Herlev Hospital, hvor han blev indlagt søndagen forinden.
Herlev Gentofte Hospital oplyser, at man er i gang med en intern undersøgelse af den 33-åriges forsvinden og afventer resultatet af dem, før man kan udtale sig yderligere.
LÆS OGSÅ: Familie til forsvunden patient: Hans død kunne være undgået

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!