Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokal støtte til kræftkampagne: På isen knækkes cancer

I dag bortaktionerer Herlev Eagles deres lyserøde knækcancer-trøjer, som de spillede i ved gårsdagens storsejr over Herning Blue Fox.

I denne uge samler Herlev Eagles ind til fordel for kampagnen Knæk Cancer.

»Selv om coronaen fyldet meget i øjeblikket, så er der stadig mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren forsvinder ikke, fordi der er corona og det er derfor en helt naturlig del for os i Herlev Eagles at hjælpe til i kampen mod cancer, « lyder det fra Herlev Eagles direktør, Lars Skjøth, på klubbens hjemmeside, hvor det fremgår, at de frem mod lørdag den 24. oktober samler ind i lokalområdet og blandt klubbens fans.

I går tirsdag spillede Herlev Eagles blandt andet deres Knæk-Cancer hjemmekamp iført lyserøde knkækcancer-trøjer mod Herning Blue Fox, hvor de vandt 4-1. I dag onsdag bliver de bortaktioneret på deres facebookside til fordel for Knæk Cancer.

Du kan følge med på Eagles Facebookside her

Metal Ligaen er gået sammen i kampen

Hver enkelt klub i Metal Ligaen tager faktisk del i indsamlingen både på og udenfor isen, ligesom ligaens dommere også bidrager. Samtlige dommere bidrager nemlig med et honorar, samtidig med at Dansk Ishockey Dommerklub giver 12 ekstra honorarer til indsamlingen. Honorarernes bidrag forventes at løbe op i mellem 40.000 og 50.000 kroner.

Metal Ligaens del af indsamlingen kulminerer på TV2 Sport på lørdag, hvor Herning og Aalborg spiller live, og hvor ambassadører fra ligaen på live TV overrækker ishokeyens samlede beløb.

Man kan støtte Herlev Eagles’ indsamling ved at sende en SMS med teksten KC 237563 til nummeret 1277 eller via https://knaek.cancer.dk/node/237363

Herlev Bladet følger op på indsamlingen….

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!