Herlev Bladet

Må tage til takke med sølvet

Herlevs bedste ishockey-kvinder kæmpede til det sidste fredag aften i den anden DM-finalekamp mod Hvidovre, men tabte desværre også den og dermed også DM-guldet.

Efter et 1-3 nederlag onsdag på hjemmebane mod Hvidovre var det afgørende for Herlevs bedste ishockey-kvinder, at de trak en sejr i land fredag aften på udebane i den anden DM-finalekamp mod ærkerivalerne. Men sådan gik det ikke desværre. Herlevs kvinder tabte nemlig med  0-3 i Frihedens Idrætscenter.

LÆS OGSÅ: Ishockeykvinder tabte den første

Hvidovre kom bedst fra start og var i lang tid foran 2-0 frem mod tredje og sidste periode, hvor det lykkedes ærkerivalerne at avancere med yderligere et mål. Så det lykkedes ikke Herlev-kvinderne at vende kampen, hvorfor der ikke bliver en tredje og sidste finalekamp i morgen.

Tabte for ottende gang

Fem gange i træk siden 2014 er det lykkedes kvinderne fra Hvidovre at vinde DM-guldet og syv gange i alt. Og altså nu også den ottende. Alle mod Herlev iøvrigt, som i alt har vundet DM-guld 13 gange.

Herlevs kvinder vandt pokalfinalen tidligere på året og er i øvrigt også blevet kåret som Månedens Sportsprofil.

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....