Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Februar: Isens dronninger er lige

Herlevs ishockey-kvinder har skrevet historie ved at vinde pokalfinalen. Men det er kun en indledning, forsikrer Månedens Sportsprofil i februar.

Herlev Ishockey Klubs kvindehold fik sig skrevet ind i historiebøgerne ved at gøre det onde ved Odense i pokalfinalen i slutningen af januar og dermed vinde kvindeligaens første pokalturnering nogensinde. Og derfor er de Månedens Sportsprofil i februar.

»Jeg tror helt sikkert, at det der er kendetegner  vores hold er, at der er plads til alle. Vi har masser af forskelligheder og  en bred aldersgruppe,« siger kaptajn Emma Russell og påpeger, at den yngeste på holdet er 13 år, mens alderspræsidenten kan prale af at være over 30. 

Uanset om du er alderspræsident  eller en ung spiller har du lige meget at skulle have sagt.

»Uanset om du er alderspræsident  eller en ung spiller har du lige meget at skulle have sagt. Alle har lov til at sige noget, og vi kan heldigvis mærke, at de yngre spillere godt tør at komme og spørge os mere erfarne spillere til råds,« siger kaptajnen.  

LÆS OGSÅ: Sportsprofil svømmer væk i sine mål

Assisterende kaptajn Silke Lave Glud ser det også som en stor styrke og en fordel, at der ikke er det store hierarki på holdet. Et godt billede på det er, at alle hjælper med at samle puckene, når de er færdige med at svede på isen.  

»Alle spillere har lige stor betydning, og vi løfter i flok frem for som individer,« forklarer hun. 

Den stærke holdfølelse og de stærke resultater har gjort, at Herlev-kvinderne går ind i kampen om DM med en klar fornemmelse for guld. Chancen er der. 

»Der er kommet væsentlig større konkurrence i år, men vi tror på, at vi kan. Vores resultater har givet os et selvtillidsboost,« siger Emma Russell, der forventer, at det godt kan blive ærkerivalerne fra Hvidovre, der venter hvis holdet går hele vejen til finalen.  

Kampen om at ende i finalen og dermed have chancen for at bringe endnu et brøl af en pokal med hjem til Herlev begynder den 13. marts og 14. marts, hvor Herlevs ishockeykvinder skal på isen i Hvidovre. 

LÆS OGSÅ: Sønderlundvej spærres af

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!