Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Maj: Landets bedste hold

Når man skal kåre en profil er BMS Herlev Wolfpack umulige at komme udenom. Det har deres modstandere i kampen om DM-guld også måtte sande.

Efter tre overbevisende sejre over Hørsholm 79’ers kunne holdet fra Herlev i slutningen af april kalde sig danske mestre. 

Hvorfor det gik så godt, har anfører Ellen Iversen et klart bud på.

» Vi er et bredt hold. Vi har mange gode spillere på mange positioner, så når vi skifter ud er der altid en, der kan tage den andens plads. Det er virkelig en styrke for os som hold,« siger hun.

Ligaen var i år meget tæt. Alle spillede stort set lige op med alle, så det var på maginalerne og viljen, at DM skulle tages med hjem til Herlev. Og noget af det som anføreren mener kendetegner holdet er netop evnen til at presse hinanden – på den gode måde.

»Op til finaleserien stillede vi krav til hinanden. Vi siger til hinanden, hvis der er noget, der kan gøre os bedre. Der er meget konkurrence til træning, og der bliver gået til stålet på en fed måde,« forklarer Ellen Iversen, der selv er i gruppen af garvede spillede, der tager et ansvar for at løfte de yngre og nye holdkammerater op på det niveau, der skal til.

»Klubben har en rigtig god  ungdomspige-side, og det er virkelig fedt,« siger Ellen Iversen, der forklarer at de unge spillere hos BMS Herlev tidligere får mulighed for at afprøve talentet på det bedste hold end det ses i andre klubber.

LÆS OGSÅ: Marts: Et skitalent ud over det sædvanlige 

I næste sæson skal holdet igen i arbejdstøjet og bygge videre på det vindende fundament. 

»Lige nu ved vi ikke helt, hvem holdet kommer til at bestå af,« fortæller anføreren, der forklarer, at mange basketspillere tager til USA for at afprøve, hvor langt talentet rækker. 

»Men jeg er der i hvert fald, og så skal vi bygge videre på den brede trup, og bygge den yngre generation op,« siger Ellen Iversen, der bestemt tror på, at guldet har det så godt hos BMS Herlev Wolfpack, at det også lander der efter næste sæson. 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!