Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Metal Ligaen er foreløbig suspenderet: Herlev Eagles bakker op

På et møde i dag i Metal Ligaens Ligaforening i Odense er det blevet besluttet at suspendere Metal Ligaen midlertidigt. Det sker i kølevandet på regeringens anbefaling om ikke at afvikle arrangementer med over 1000 deltagere.

I fredags besluttede Danmarks Ishockey Union og Metal Ligaens Ligaforening at afvikle resten af kampene i Metal Ligaens grundspil uden tilskuere.

Men efter grundspillet, som afvikles på tirsdag, bliver Metal Ligaen helt suspenderet som konsekvens af situationen omkring coronavirus i Danmark. Det blev bestemt på et møde tidligere i dag, hvor Metal Ligaens ni klubber var samlet for at diskutere situationen.

LÆS OGSÅ: Flere påsatte bilbrande.

Herlev Bladet har i den forbindelse været i kontakt med direktør for Herlev Eagles Lars Skjøth, der fortæller, at klubben bakker op om den beslutning.

Om beslutningen siger formand for Ligaforeningen Klaus B. Rasmussen i en pressemeddelelse:

»Gennemgående står vi i en knaldhård situation, der har bragt dansk ishockey i en dyb og alvorlig krise. Slutspillet er en yderst essentiel del af ishockeysæsonen, og vi har klubber, der er på kanten til at lukke ned. Derfor har vi valgt en løsning, der er mest solidarisk for samtlige Metal Ligaens klubber.«

LÆS OGSÅ: En dag som borgmester: I hælene på Thomas Gyldal Petersen.

I pressemeddelelsen hedder det sig også, at så snart ‘der er mulighed for at spille ishockey igen med tilskuere, kan Metal Ligaen begynde med tre dages varsel, og har det ikke været muligt at spille ishockey med tilskuere inden udgangen af marts, træder Ligaforeningen sammen igen og beslutter, hvad der skal ske.’

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!