Herlev Bladet

Nedtager støjskærme fra november

Letbaneselskabet oplyser, at der bliver nedtaget støjskærme fra slut november mellem Tornerosevej og Herlev Bygade.

Der skal gøres plads til, at HOFOR kan omlægge ledninger forud for den kommende letbane. Derfor nedtager Hovedstadens Letbane støjskærme på strækningen Herlev Ringvej mellem Tornerosevej og Herlev Bygade  fra slut november. Det oplyser letbaneselskabet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lukker udkørsel fra Herlev Bygade

HOFOR forventer at gå i gang med selve ledningsomlægningerne i midten af december og forventer at være færdige i midten af marts 2021. Som udgangspunkt arbejder HOFOR på hverdage mellem klokken syv og klokken 20.

I stedet for støjskærmene opsættes et midlertidigt pladehegn.
Trafikale omlægninger
Så snart HOFORS ledningsomlægninger og letbanens anlægsarbejde på strækningen er færdigt, sætter Hovedstadens Letbane permanente støjskærme op igen.

Ledningsarbejdet betyder, at man afspærrer en vejbane i højre side af Herlev Ringvej set mod nord for at gøre plads til arbejdet. Derudover kan arbejdet i perioder påvirke trafikken i større eller mindre grad.

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....