Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nu skulle den være sikker – ny dato for genåbning af vej

Sidevejen fra Herlev Ringvej til Lyskær har været spærret siden december sidste år og skulle have været genåbnet i januar, men åbningen er blevet udskudt flere gange.

Bilisterne på Herlev Ringvej har ventet tålmodigt på, at sidevejen til Lyskær skulle genåbne og aftage noget af presset i morgen- og eftermiddagstrafikken, men trods gentagne udmeldinger, er det ikke sket endnu.

Nu er der imidlertid sat en ny dato, og den skulle være ret sikker, fortæller centerchef for Teknik og Miljø i Herlev Kommune, Bo Runge-Dalager.

»Vi har aftalt meget præcist med Vestforbrænding, at de er færdige 13. marts, og det er det, vi har givet tilladelse til«, lyder det fra centerchefen, der vurderer, at det skal gå meget skævt, hvis den dato ikke holder.

Det betyder altså, at vejarbejdet, som skyldes omlægning af en hovedledning på grund af den kommende letbane, ifølge kommunen er færdigt 12. marts, hvorfor vejen er åben igen 13.

Flere genåbningstidspunkter

Der har ellers været en del forvirring omkring netop åbningstidspunktet. Først var det januar, så var det februar, så 1. marts og endelig 14. marts, som det fremgår af de skilte, der pt. står opstillet ved Herlev Ringvej.

Tirsdag i denne uge udsendte Vestforbrænding så en pressemeddelelse, hvor man beklager forsinkelsen og oplyser, at den nye tidsplan hedder slut marts:

‘»Vi har sammen med entreprenøren og Herlev Kommune udarbejdet en tidsplan for åbning af Lyskær vejen. Såfremt der ikke opstår yderligere komplikationer, og vejret ikke viser sig fra sin vinterlige side, forventer vi at kunne genåbne vejen inden udgangen af marts måned«, oplyser Vestforbrændings chef for Energi og Distribution Per Wulff.

LÆS OGSÅ: Opdateret: Uklart hvornår sidevej til Lyskær åbner

Vestforbrænding gør sammen med entreprenøren vores yderste for at denne tidsplan holder, og vi forcerer også arbejdet, så der arbejdes i to-holdskift samt i weekender. Tidsplanen forudsætter, at Herlev Kommune godkender aften- og weekendarbejde.

»Vi beklager fortsat den forsinkede åbning af Lyskær vejen, men omlægningen af fjernvarmerørene er kompliceret, da der er mange andre ledningsejere involveret i koordineringen – herunder Herlev Kommune som ansvarlig for vejprojektet i området«, siger Per Wulff.’

13. marts ER det rigtige tidspunkt

I forhold til den udmelding forklarer Bo Runge-Dalager, at man som nævnt har lavet en tidsplan med Vestforbrænding, og at det altså er 13. marts, der er det aftalte tidspunkt for, hvornår vejarbejdet er færdigt, og sidevejen kan genåbnes.

Derfor vil han også snarest tage initiativ til, at de vejskilte, der pt. siger noget andet, bliver rettet til.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!