Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ny svensk forward til Eagles

Herlev Eagles har hentet den svenske forward William Quist til klubben.

Den 29-årige svenske forward William Quist er nyeste mand på holdkortet i Herlev Eagles.

Han støder til truppen som den ottende og dermed også sidste udlænding, og sportschefen har høje forventninger til den nye svensker.

»Han er et stort brød på næsten to meter, og han vejer omkring de 100 kilo, men på trods af det er han teknisk rigtig dygtig og meget driblestærk. Han bliver helt klart en førstekædespiller i den kommende sæson,« siger Herlev Eagles’ sportschef, Nicolai Flindt.

Kender træneren

Den nye Eaglestræner, Patric Wener, har tidligere haft William Quist under sine vinger, og Nicolai Flindt fortæller, at han var medvirkende til signingen.

»Træneren var meget tidligt ude og sige, at han gerne ville have William Quist til klubben, så det var et af hans ønsker. Derudover har William tidligere spillet sammen med Jesper Thörnberg i tre sæsoner i Sverige. De er to meget forskellige typer, men de har en rigtig god indbyrdes forståelse, så det bliver også rigtig spændende at se deres samarbejde,« siger Nicolai Flindt.

Første gang William Quist går på isen for Herlev Eagles bliver i sæsonens første træningskamp hjemme mod Odense den 10. august.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!