Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

‘Nye Veje’ bliver til ‘Klausdal Værkstederne’

Klausdal Værkstederne er fremover navnet på Foreningen Nye Veje, som i anledning af sin 15 års fødselsdag vil sætte større fokus på sig selv og sin berettigelse.

Aktivitetsstedet ‘Nye Veje’ har skiftet navn til Klausdal Værkstederne for dels at kaste lys over sin eksistens og sin berettigelse. Men også for at få nye medlemmer ind i foreningen, fortæller formand Claus Berggren, der påpeger, at foreningen, der 16. maj holder 15 års fødselsdag, byder på noget for enhver smag.

»Vi har haver, drivhuse, snedkeri, maskinværksted, keramikværksted, computerrum, billard og cykelværksted«, opremser han, der også får sneget foreningens sladdercentral ind.

Godt fællesskab

»Det er vigtigt at have sådan et sted, for vi kan se, hvor mange mennesker, der kommer, og som det gør en forskel for«, påpeger Claus Berggren, der vurderer, at de ligger et sted omkring 120 medlemmer.

Med en overvægt af pensionister.

»Men vi har også fået flere yngre ind på det seneste«, tilføjer han, der understreger, at aktivitetsstedet også skal ses som et sundt alternativ til at sidde alene derhjemme.

Potentiale

Derfor ser han også et stort potentiale i stedet, der før Klausdalsbrovej har ligget på ’De otte’ ved Bangs Torv samt på Smedeholmen.

»Hvis vi gør noget mere ud af det og gør en indsats, så tror jeg, det vil trække flere til«, siger han, der for eksempel godt kunne se det som en stor park aktivitetspark.

Fødselsdagen 16. maj markeres med åbent hus fra klokken 13, hvor alle er velkomne på Klausdalsbrovej lige bag KFUM-spejderne og spillestedet Klauzdal.

Læs hele reportagen i denne uges Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!