Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Pigefrokost så taget lettede

Der var 80’er nostalgi i luften og bobler i glasset til dette års karma-pigefrokost for byens piger.

De skønne Herlev-kvinder blomstrerede i eftermiddags, hvor de blev forkælet med lækre tapas-anretninger og kølige, mousserende vine til Herlev Festuges karma-pigefrokost, som vanen tro fandt sted på Herlev musikskole.

Denne (mandlige) skribent blev ved ankomst forvekslet med underholdningen i form af enten tryllekunster eller stripdanser. Denne skribent havde dog hverken medbragt tryllestav eller stripperstang og kunne under alle omstændigheder ikke hamle op med den faktiske underholdning, der fik taget til at lette.

Der var nemlig lagt op til den helt store fællessang i form af 80’er-bingo. Kvinderne fik her tildelt en bingoplade med titlerne på 80’er hits og med samme princip som i bingo banko, skulle nummeret på hittet krydses af i overensstemmelse med den musik, der blev spillet på anlægget. Og så gik løjerne ellers i gang!

Kvinderne sang lystigt og passioneret med på hver en tekst og hvert et minde, som musikken fremkaldte. Et hæsblæsende show, der fik skribenten til at synge med på ‘I Just Can’t Get Enough’.

En livgivende oplevelse i selskab med Herlevs herlige kvinder. I just can’t get enough!

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!