Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet offentliggør videosekvens fra den aften Louise Borglit blev myrdet

En video, der viser en skikkelse, der formentligt er den mand politiet efterlyser i forbindelse med mordet på 32-årige Louise Borglit for snart et år siden i Elverparken, bliver nu frigivet. Politiet sidder klar i den mobile politistation ved parken i aften.

Siden Louise Borglit blev dræbt fredag den 4. november 2016 omkring kl. 19.00 i Elverparken i Herlev har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen intenst. Efterforskningen har imidlertid endnu ikke ført til en pågribelse af gerningsmanden.

Københavns Vestegns Politi frigiver nu en kort videosekvens, som viser en person, der formentlig er identisk med den mand, et vidne så komme fra Elverparken i umiddelbar forlængelse af gerningstidspunktet. Trods adskillige efterlysninger er denne person, som kan være gerningsmanden til drabet, fortsat uidentificeret.

»Videosekvensen er af dårlig kvalitet, men vi vælger alligevel at frigive den i tilknytning til den aktuelle presseomtale af sagen i forbindelse med, at det er et år siden, Louise Borglit blev dræbt,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

»Vi offentliggør sekvensen, fordi vi håber, at den – sammen med den øvrige omtale – kan styrke interessen for sagen og få borgerne til at overveje meget grundigt, om de er i besiddelse af oplysninger, der kan være relevante i forhold til en pågribelse af gerningsmanden,« siger han.

Politiet anser det for sandsynligt, at nogen har oplysninger om den person, som har begået denne meget voldsomme forbrydelse og har forståelse for, at der kan være omstændigheder, der gør, at man først vælger at stå frem nu.

»Det vigtige er, at man står frem. Det gælder selvfølgelig også, hvis man ikke har en afgørende viden selv, men man er bekendt med, at andre måske har det. Vi kan ikke understrege det nok: Ved du noget, der kan være relevant for opklaringen af denne sag, så fortæl os om det,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Han understreger samtidig, at politiet er meget taknemmelige for den store hjælp fra offentligheden, som er modtaget i efterforskningen hidtil.

Video optaget på gerningstidspunktet
Sekvensen er optaget af et kamera, som overvåger en containerplads mod Tornerosevej.

Kl. 19:08:08 passerer en skikkelse i billedets højre øvre hjørne, oplyst af biler på Tornerosevej.

Den lyse skikkelse på filmen kan meget vel have en anden farve i virkeligheden, fordi sekvensen er optaget af et infrarødt kamera, som forvrænger farver.

Har du oplysninger i sagen, kan du henvende dig i den mobile politistation i Elverparken i Herlev torsdag aften eller ringe til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 114.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!