Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Reportage fra årets Teater Koncert

Herlev Bladets skolepraktikant fik sig en på opleveren, da hun overværede Kildegårdskolens teaterkoncert.

Charlotte Martinova, skolepraktikant på Herlev Bladet i uge 4, fik mulighed for at overvære, da Kildegårdskolen opførte årets Teater Koncert i Herlev Medborgerhus, og det er der kommet følgende reportage ud af:

Dørene åbnes, og inde i Herlev Medborgerhus vælter det ind med elever og lærere, fra Kildegårdskolen Øst og Vest,  når der torsdag den 24. januar blev der holdt Teater Koncert 2019.

Teaterkoncerten bliver spillet af elever fra 4.-6. klasse fra Kildegårdskolen, og de har brugt lang tid på at forberede sig.

Publikum er klar

Medborgerhuset er blevet fyldt med stole i lange rækker, og eleverne løber rundt for at finde de bedste pladser.

»6. klasser bagerst, 4 klasser ind i midten», råber nogle af lærerne, mens salen bliver fyldt op med endnu flere elever.   

Eventyr

Lyset slukkes, dørene lukkes, projektørene tændes og showet går i gang.

»Goddag og velkommen til Teater Koncert 2019», lyder det fra scenen.

Alle eleverne der skal optræde bliver budt på scenen, og der bliver fortalt at dette års tema er ’Eventyr’.

De synger sange om forskellige eventyr, så som sange om rødhætte og hekse. De optræder også med små stykker, hvor de har gjort eventyrene til deres helt egne på en sjov måde, bl. a. et stykke hvor Snehvide ikke vil tage imod et forgiftet æble, men bliver forgiftet med en flaske vand i stedet.

Blandt publikum er der latter og applauser, over alle sangene og de sjove teaterstykker som finde sted på scenen i Medborgerhuset.

Tak for i dag

»Mine damer og herrer, så er det tid til at sige tak for i dag»

Der er klapsalver og god stemning, når mængden af elever og lærere, som har været med som publikum, forlader salen. Det ser ud til at have været en kæmpe succes.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!