Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet efterlyser oplysninger om tricktyveri

En 93-årig kvinde fra Skovlunde blev 28. januar udsat for tricktyveri på Jyttevej.

Københavns Vestegns Politi efterlysninger oplysninger i forbindelse med et tricktyveri på en 93-årig kvinde bosiddende på Jyttevej i Skovlunde. Det fremgår af ugens døgnrapport, som oplyser, at politiet modtog anmeldelsen mandag 28. januar klokken 13.55.
Ifølge døgnrapporten henvendte den mistænkte tricktyv sig til en 93-årig kvinde i hendes lejlighed og påstod, at han skulle undersøge hendes vandrør i kælderen. Kvinden lukkede ham ind og lod ham kigge på rørene. Efter manden var gået, opdagede hun, at hun manglede nogle kontanter.
Signalement:
Den mistænkte beskrives som mand på 30-50 år, 190-195 centimeter høj, almindelig kropsbygning og lys hudfarve.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Vær opmærksom
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden
Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet
Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!