Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ret ny og helt i front

Marco Damgaard (A) blæste ind i kommunalbestyrelsen ved sidste valg. Som politisk ordfører er det nu ham, der ofte tegner socialdemokratiet sammen med borgmesteren.

Da Marco Damgaard (A) blæste ind på top fem listen over kommunalbestyrelsesmedlemmer med de højeste personlige stemmetal ved sidste valg, var hans første kommentar til Herlevbladet.dk; ’Jeg vil gerne have så meget indflydelse som muligt. Jeg er ikke bange for at sætte mig for bordenden og tage ansvar.’ Og det har han gjort. Som politisk ordfører er det ofte ham, der sammen med borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) tegner partiet både i kommunalbestyrelsessalen og i debatsplaterne i avisen.

»Jeg er ikke god til det der med at sidde ved et bord og brokke mig over det ene eller det andet eller sige, at de andre burde gøre sådan og sådan. Så må man selv stille op, og så må man selv blande sig i det og få indflydelse,« forklarer han i denne uges udgave af Herlev Bladet, hvor vi bringer et interview med den nye socialdemokratiske stjerne. Her svarer han også på, hvad han vil gøre, hvis han bliver tilbudt borgmesterposten i Herlev.

Læs også: Sådan kommer du til krimi-foredrag

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!