Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Uklart hvornår sidevej til Lyskær åbner

Fortsatte udfordringer gør, at den nye sidevej fra Herlev Ringvej til Lyskær forsinkes yderligere. Men det glæder de daglige pendlere på ringvejen, at der nu er sat en dato på, hvornår vejen åbner igen. Datoen er dog ikke endelig, oplyser Herlev Kommune.

Bilister og andre, der kører ad Herlev Ringvej til og fra arbejde i erhvervskvarteret, må væbne sig med tålmodighed lidt endnu, før de kan køre ad den nye sidevej fra ringvejen til Lyskær.
Vejarbejdet, som skyldes, at Vestforbrænding skal have omlagt en større hovedledning, bliver nemlig yderligere forsinket. Det betyder ifølge Vejdirektoratets oplysninger, at vejen først åbner igen fredag 1. marts.
Ifølge teamleder for Trafik, Helle Lagersted Jørgensen, fra Herlev Kommunes Teknik og Miljø er datoen dog ikke fast, da man endnu ikke har modtaget en endelig tidsplan fra Vestbrænding. Men: virksomhederne i industrikvarteret skulle ifølge hende få besked om den endelige dato i næste uge.
Selv oplyser Vestforbrænding:
‘Årsagen til, at vejen mellem Herlev Ringvej og Lyskær, stadig er spærret, er, at der fortsat er udfordringer med afvanding. I slutningen af sidste uge er vi sammen med Herlev Kommune blevet enige om en løsning, og den bliver nu igangsat hurtigst muligt’, lyder det i en mail fra kommunikationschef hos Vestforbrænding, Per-Henrik  Goosmann.
Trafikken tiltager
Vejarbejder, som Vestforbrænding påbegyndte i december sidste år, skulle ellers først have været færdigt 19. januar, men blev udskudt til start februar, hvor der var forlydender om, at medio februar var endemålet. Men nu er datoen altså rykket igen. Og det frustrerer de daglige pendlere, der ellers nød godt af det halve års tid, hvor den nye sidevej var åben. En af dem er Jackie Nehrmann fra virksomheden Avnet Abacus på Lyskær.
LÆS OGSÅ: Spærring af sidevej fortsætter til februar
»Vejen var rigtig god, da den var åben, fordi den gav noget luft til dem, der skulle ind i industrikvarteret fra ringvejen, men det er synd, at det ikke holdt så længe«, siger han, der ved fra sine kollegaer, at de har det på samme måde.
Især fordi der er blevet mere og mere trafik på Herlev Ringvej i løbet af de ni år den virksomhed, han arbejder for, har ligget på Lyskær.
Der arbejdes på sagen
»Jeg kører lige i myldretrafikken, og det kan give nogle udfordringer nu. For eksempel hvis der er en lastbil, der ikke ved, at den nye vej er lukket og skal vende midt i det hele«, fortæller han, der sidste uge på grund af kø måtte bruge 20 minutter på i det hele taget at komme ud af industrikvarteret. Og det var på en almindelig hverdag.
»Det er, fordi der også går tid med at lukke folk ud, der kommer fra de små sidevej«, forklarer han, der af samme grund ser frem til, at sidevejen åbner igen om 14 dage.
»Jeg tror, der er rigtig mange, der glæder sig, men nu må vi se. Er stadig ikke helt sikker«, siger han med tanke på de forrige forsinkelser.
Hos Vestforbrænding har kommunikationschef Per-Henrik Goosmann forståelse for de frustrerede pendlere, der dagligt kigger på den spærrede vej og vejarbejdet, som pt. ser ud som om, det står stille, men:
‘Der arbejdes på opgaven, selvom det ikke kan ses rent fysisk’, understreger han.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!