Herlev Bladet

Sød musik ved hospitalet

I dag lød der dejlige toner ved Herlev Hospital, hvor gruppen Concerto Copenhagen havde sat sig for at sprede lidt glæde.

Der blev holdt afstand hos alle dem, der her til formiddag kom ind eller ud af hovedindgangen ved Herlev Hospital. Og omkring klokken 10.30 fik alle besøgende lidt dejlig musik at holde afstand i, da tre medlemmer fra gruppen Concerto Copenhagen stemte i. Senere bevægede musikerne sig hen til en anden indgang, hvor de også gav en lille koncert.

SE OGSÅ: Herlev Festuge afventer skæbne

Concerto Copenhagen er et af Skandinaviens førende ensembler indenfor tidlig musik og er kendt for at være et af de mest spændende og innovative barokorkestre i verden. Lige for tiden spiller de naturligvis ingen koncerter, og derfor valgte de altså at sprede et musikalsk budskab ved hospitalet her til formiddag. Det så ud til at falde i god jord, og mange stoppede op og nød det et øjeblik i den skønne forårssol.

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....