Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stak hustru med køkkenkniv

En 44-årig mand er fundet skyldig i grov vold mod sin nuværende ekskone. Straffen er endnu ikke afgjort.

En 44-årig mand er blevet kendt skyldig i hustruvold ved blandt andet at have stukket sin daværende kone to gange med en køkkenkniv.

Det skulle ifølge anklageskriftet være foregået 1. december 2018 cirka klokken 19.30 på en adresse i Herlev, hvor manden blandt andet kastede en stol efter sin kone, som ikke ramte, da hun undveg, hvorfor hun efterfølgende skubbede hende ned i en sofa og stak hende to gange med en køkkenkniv.

Først i venstre knæ og derefter i venstre baglår. Begge stiksår var så alvorlige, at de efterfølgende krævede behandling, fremgår det af anklageskriftet.

Ifølge sagens anklager, Pierre Nydal, er strafudmålingen endnu ikke afgjort, men bliver det på et nyt retsmøde i maj.

Udeblev fra afsoning

Manden, der i øvrigt er tidligere straffet, kan ifølge de paragraffer (245 og 247 i Straffeloven), som han dømt i få op til seks års fængsel.

Manden blev i øvrigt også dømt for at have udeblevet fra afsoning i forbindelse med en udgangstilladelse i 12 timer 1. november sidste år. Han vendte først tilbage 7. december, da politiet anholdt ham.

Han var også tiltalt for at have medvirket til et indbrud hos Skat i København 4. april 2017, hvor han dog blev frifundet.

Anklageren nedlagde desuden påstand om udvisning af landet.

LÆS OGSÅ: Mand fra Herlev dømt for tredje gang

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!