Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stjerner uden vandbærere

Den 5. udgave af Herlev Triathlon bar præg af dygtige pro-atleter, motionister og ikke mindst dygtige frivillige. Se video og resultater her.

1.500 meter svømning, 40 kilometer cykling og 10 kilometer løb var blandt andet på programmet søndag sidste uge, da den 5. udgave af Herlev Triathlon også kaldet ‘Forårsklassikeren’ blev skudt i gang foran Hjortespringbadet i Herlev.

Det havde knap 500 deltagere og 120 frivillige samt en masse tilskuere valgt at bruge hviledagen på godt hjulpet på vej af en storsmilende sol, naturskønne rammer og et setup, der på fem år har vokset sig så stort, at andre store stævner som for eksempel Ironman skuler til Herlev, når sportsåret skal planlægges.

Det fortalte medstifter og formand for Herlev Tri og Motion, der er arrangør, Jack Thorsen Streit.

»Vi vil gerne give deltagerne den fulde internationale oplevelse, men samtidig er det også et stævne, hvor der er plads til alle – lige fra nybegyndere til proatleter, så vi forsøger at samle det hele under ét«, forklarede han.

LÆS OGSÅ: Herlevløbet 2017 i billedet

En af dem, der havde matchede deltagerprofilen med et ben i begge ‘lejre’, var 23-årige tidligere OL-svømmer, Magnus Westermann, der stort set har lagt svømningen fuldstændig på hylden. Han var med i den såkaldte borgmesterstafet, hvor han hjalp Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) og Ballerups borgmester Jesper Würtzen (A) med svømmedelen på sprintdistancen: 500 meter svømning, 20 kilometer cykling og fem kilometer løb.

»Jeg savner ikke at svømme, men jeg savner at være i form«, lød det blandt andet fra den pensionerede svømmestjerne, der i dag arbejder som supportmanager i et digitalt mediebureau.

 

Se interviewet med Magnus Westermann her og læs reportagen i Herlev Bladet denne uge. Se i øvrigt også Herlev Bladets store billedgalleri her på siden på torsdag.

Resultater:

OL-distancen:

(Mænd)

1.53.58 Allan Steen Olesen (KTK 86)

(Kvinder)

2.07.41 Janette Dommer (?)

Sprint-distancen:

(Mænd)

52.54 Thor Bendix Madsen (KTK 86)

(Kvinder)

59.19 Anne Holm (Ganløse Tri)

Bedste Herlev-placering:

OL-distance 9. plads:

2.12.18 Kristian Hansen (Hareskovens Triathlon Klub).

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!