Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

To byggerier i Herlev er nomineret til pris

Fem fascinerende projekter er nomineret, når Nohrcon for femte år i træk kårer ‘Årets sundhedsbyggeri.’ Blandt dem er to byggerier i Herlev.

‘Før krig, inflation og forsyningskrise lagde en lille dæmper på byggeaktiviteten, stod flere nye plejehjem, hospitaler og sygehuse klar til nye patienter og beboere. De nye faciliteter lyser op i et sundhedsvæsen, der under Covid-19-pandemien pludselig blev udfordret på helt nye måder – og agerer fyrtårne for fremtidens velfærdssamfund,’ skriver Nohrcon i en pressemeddelelse.

Og ud af de mange nye projekter er der, ifølge en fagjury nedsat af Nohrcon, fem byggerier, som har udmærket sig i en sådan grad, at de nu er nomineret til den prestigefyldte pris for Årets sundhedsbyggeri. Nomineringen bunder bl.a. i deres fokus på cirkulært byggeri, omsorgsfulde rammer, godt arbejdsmiljø, åbenhed, og helende omgivelser.

De fem projekter er DNV-Gødstrup i Herning, Hornbækhave Plejecenter i Hornbæk, Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde og så to projekter i Herlev i form af Kvinde-Barn-Center og Akutmodtagelsen på Herlev Hospital og Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev.

Alle kan stemme på, hvilket byggeri de mener, skal vinde prisen. Man kan stemme lige her Vinderen bliver afsløret den 15. september.

LÆS OGSÅ: Hvad koster Herlev Festuge

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!