Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Udsigt til dobbelt så stor Netto

Byggeriet af den nye Netto på Hørkær, der skal erstatte den på Kantatevej, er godt i gang.

Opdateret 25. sept. kl. 14 med info om Netto på Kantatevej.

Det kan godt være, at Netto på hjørnet af Kantatevej og Herlev Ringvej er lukket, men snart kan beboerne i Musikkvarteret og erhvervskvarteret se frem til en ny Netto – og ikke bare det.

Ifølge Salling Group bliver der tale om en fullsize Netto-butik på 1.200 kvadratmeter brutto, og det er faktisk dobbelt så stort som butikken på Kantatevej.

Det betyder også, at der bliver plads til Nettos ‘fulde sortiment’, og at man kan indrette butikken efter Nettos nyeste koncept 3.0.

ANDRE HISTORIER: Dom for vanvidskørsel

Hvad betyder 3.0?

‘Det betyder blandt andet, at butikken er gjort mere overskuelig med rolige farver og træ på væggene. Indretningen bliver blandt andet med en stor flot frugt- og grøntafdeling, som er placeret lige, når man kommer ind i butikken,’ oplyser Salling Group i en mail til Herlev Bladet.

Forventet åbning

Her fremgår det også, at det nye koncept generelt har større fokus på økologi og helhedsindtrykket for den enkelte kunde.

Også udvendigt skinner det nye koncept igennem. Blandt andet bliver bygningen opført efter det nyeste byggereglement med sedumtag (græs og stenurter, red.), som ifølge Energihjem.dk kan optage mellem 50-70 procent af det regnvand, der falder på det og dermed aflaste kloaksystemet.

Derudover giver butikkens placering bedre mulighed for parkering end før.

Salling Group forventer og håber at kunne åbne butikken inden årets udgang og oplyser, at man endnu ikke ved, hvad der skal ske med med butikken på Kantatevej.

‘Men vi arbejder på flere muligheder for den fremtidige anvendelse,’ lyder det i mailen.

Kilde: Salling Group.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!