Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

11 Herlevborgere smittet på en uge

116 skolebørn fra henholdsvis Lindehøjskolen og Herlev Byskole afdeling Eng er hjemsendt, fordi to ansatte og to elever er testet positive for COVID-19.

116 skolebørn fra Lindehøjskolen og Herlev Byskole afdeling Eng er blevet hjemsendt, fordi to ansatte og to skoleelever er testet positive for COVID-19, oplyser Herlev Kommune.

Forældre til de hjemsendte børn har ligesom de hjemsendte ansatte fået vejledning om, hvordan de skal forholde sig. De er informeret om myndighedernes anbefalinger om hjemmeisolation, smitteopsporing og test. De hjemsendte skoleelever modtager fjernundervisning.

LÆS MERE om kommunens forholdsregler

Øvrige forældre i de berørte dagtilbud og skoler er orienteret via forældreintra/AULA om, at børnene fortsat kan møde i dagtilbud og skole, men at alle skal være særligt opmærksomme på eventuelle symptomer på sygdom.

Mere testning

De fire smittede betyder, at Herlev Kommune de seneste syv døgn har fået 11 nye smittede ifølge Statens Serum Institut. Det svarer til 38 pr. 100.000 indbyggere og er dermed en del over grænsen på 20.

Derfor intensiverer Herlev Kommune testningen af ansatte, der har kontakt til sårbare og udsatte grupper på sundheds- og ældreområdet. De ansatte vil blive testet for smitte med COVID-19 hver 14. dag, indtil smittetallet i Herlev igen kommer under 20 tilfælde pr. 100.000 borgere. Når det sker, overgås igen til testning hver sjette uge, oplyser kommunen.

FØLG udviklingen her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!