Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

19 års fængsel til to narkobagmænd

Tirsdag faldt der dom i en større narkosag, som blandt andet involverer indsmugling og videresalg af kokain i Herlev.

Fire mænd sad på anklagebænken, da Retten i Glostrup tirsdag fældede dom i en større narkosag om indsmugling, besiddelse og videresalg af i alt 12,6 kilo kokain til flere millioner kroner i Herlev.

Den ene, en 26-årig mand, fik ni års fængsel for at have håndteret narkoen og penge fra sit værelse på Herlevkollegiet. Det skulle han have gjort i samarbejde med en 39-årige mand bosat i Malmø, som fik en straf på 10 års fængsel for sin bærende rolle i perioden midt 2017 til januar 2018.

De to andre anklagede, en 20-årig og en 23-årig, fik en mindre straf på 30 dages fængsel for at have været vidende om transport af 400 gram hash i den enes bil, selvom der fra samme bil blev konfiskeret seks kilo kokain.

Tilfreds anklager

»Vi er vældig tilfredse med rettens afgørelse. Blandt andet fordi retten fulgte vores påstande i forhold til mængder og om, at der var tale om organiseret kriminalitet«, sagde anklager Anders Andreasen fra Særlig Efterforskning Øst ved Københavns Politi i retten efter afgørelsen.

LÆS OGSÅ: Fandt flere kilo kokain i varebil i Herlev

Han tilføjede, at man også var tilfreds med straffen, selvom anklagemyndigheden gik efter 11 og 10 år til de to hovedbagmænd i stedet for 10 og ni.

Ankede

Den 20-årige har allerede afsonet straffen, så han gik fri, mens den 23-åriges straf bortfaldt, da han allerede er i gang med at afsone en straf for handel med kokain på fire år, som han fik sidste år.

Den 39-årige ankede på stedet, mens den 26-årige udbød sig betænkningstid. De andre to udbad sig  også betænkningstid.

Der var i alt afsat 14 retsdage til sagen, der startede i marts i år.

Læs retsreportagen i Herlev Bladet næste uge

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!