Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

20 hold til streetfodbold – håber på 25

SSP glæder sig over den store opbakning og håber, at endnu flere, unge som ældre, vil komme forbi rådhuset lørdag og tage del i festlighederne.

»Der er 20 tilmeldte hold nu, men vi håber på 25«, lyder det fra Omar Achikhane fra SSP, der står bag det store streetfodbold-arrangement foran Herlev Rådhus lørdag.
Et arrangement, der er affødt af den populære ’Fredagsbal’, som i vinter fik mange unge til at spille indendørs fodbold i Kildegårdshallen.

Arrangementet er det første af sin slags og henvender sig til unge fra ni til 17 år, som har lyst til at hygge sig og spille streetfodbold mod deres jævnaldrende. Det kræver blot, at de tilmelder sig på hold af fem til syv spillere inden lørdag klokken 10, hvor festen fløjtes i gang. Noget mange altså allerede har gjort.

»Det er rigtig fedt, og det viser, at der er et engagement, og at de unge gerne vil noget og kan li’ at dyrke sport«, vurderer Omar Achikhane, der tilføjer, at det også giver mulighed for positiv voksen-opmærksomhed.
Brobygning til foreningslivet
Udover fede præmier håber han også, at arrangementet kan være med til at få de unge tættere på foreningslivet.
»Især i forhold til i forhold til de unge, som ikke tror på, at de kan noget rent sportsligt«, påpeger han, der også håber at få samlet en masse unge og voksne over musik, god mad og hygge.
Han tilføjer, at det er SSP’s forældrenetværk, der står for maden, som i øvrigt er gratis. Derudover vil rollemodellerne fra SSP’s Fredagsbal-projekt også være der og hjælpe til. For eksempel som dommere under kampene.
»Så har vi også inviteret de ældre fra de ældreboliger, der er lige ude foran, og de får deres eget bord med kaffe og kage«, fortæller Omar Archikhane, der forventer at få besøg af op imod 250 unge.

Panna-show

Københavns Vestegns Politi, fodboldklubberne i Herlev, Herlev Ungdomsskole, Headspace og diverse frivillige kræfter er også inviteret. Og som et ekstra plus har arrangørerne også inviteret nogle af verdens bedste Panna-spillere, som vil give et show i løbet af dagen. For en god ordens skyld skal nævnes, at Panna er navnet på en streetfodbold-dyst mellem to spillere, som ved hjælp af smarte finter og tricks skal forsøge at lave en ’tunnel’ på hinanden.

Tilmelding foregår via SSP’s Facebookside ‘John Rambo’ eller på selve dagen inden klokken 10, hvor spillet fløjtes i gang.

LÆS OGSÅ: Fra fodboldspiller til rollemodel

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!