Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets studenter – en helt speciel årgang

Alt bliver ikke som det plejer for årets studenter. Læs her, hvordan corona-krisen også kommer til at påvirke translokationen fredag næste uge.

I disse dage springer studenterne fra Herlev Gymnasium og HF ud, men stik imod traditionen fik de allerede i sidste uge lov til at tage hul på deres officielle afsked med skolen. At ‘stemple ud’ så at sige, for fredag skulle samtlige afgangsklasser nemlig sætte deres fingeraftryk på ‘Livets træ’, som det sig hør og bør, når man forlader gymnasiet og HF.

»Derfor kan man godt sige, at I er en helt speciel årgang,« lød det fra rektor Jan Vistisen, der oplyser, at også translokationen fredag om en uge bliver noget udover det sædvanlige.

Hvor skal krydset – eller fingeren sættes? Siden 2014 har Livets Træ været en del af afskedsceremonien på Herlev Gymnasium, så grenene er godt fyldt op.

 

 

 

 

 

 

 

En anderledes translokation

I stedet for at samle alle studenterne i sportshallen og høre diverse taler fra rektor og en repræsentant fra årgangen bliver alle ni klasser nemlig opdelt.

Det betyder, at der vil være tre klasser ad gangen, som går til translokation hvert sit sted på gymnasiet. Altså vil der være tre forskellige tidspunkter for translokationer på gymnasiet.

LÆS OGSÅ: De smukke unge mennesker

Det betyder også, at rektor i år skal holde hele ni ’mini-taler’ alle steder, og at dette års studentertale bliver båndet på video, så alle kan få den at se inklusiv taleren selv – hvilket måske også er lidt specielt.

Det er i øvrigt Mie Spangsberg fra 3.B, der får den ære.

Læs mere i denne uges Herlev Bladet.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!