Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anden DM-finalesejr: Tre matchkampe til basketkvinderne

Med 49-71 vandt BMS Herlev Wolfpacks kvinder endnu en gang over Hørsholm 79'ers i den anden finalekamp, hvorfor Herlev-holdet er tættere på DM-guldet end nogensinde.

De kan begynde at ane en snert af guld, kvinderne fra BMS Herlev Wolfpack, der onsdag hev den anden sejr hjem i finalekampene mod Hørsholm 79’ers.

Med slutresultatet 49-71 i Hørsholm Hallen kan Herlev-holdet på næste onsdag sikre sig DM-guldet, men det kræver en del at vinde tre kampe i streg (ud af fem, red.), og den anden sejr var ifølge træner Morten Thomsen ikke givet på forhånd.

»Første halvleg er det bedste basketball, vi har spillet hele året. Desværre kommer jeg til at sige det til dem i pausen, og så bliver det en farlig føring. Jeg tænker, skal jeg sige det eller ikke sige det, men jeg gør det, fordi vi er nødt til at kunne håndtere de her situationer. Og vi ER bedre end dem, men når vi går i panik, er vi ikke bedre end nogen,« siger han til Dameligaen.dk om Hørsholms comeback i kampen, hvor perioderne så således ud: 17-18, 4-22, 20-8, 8-23.

Topscorer fra Herlev blev Emilie Hesseldal med 18 mål.