Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anmeldelse: Alle tiders hyldestfest for dansk musiklegende

Hvorfor går Louise til bal? Det spurgte Stig og Vennerne også Herlevborgerne om, da bandet gik på scenen på Springvands Torvet til Herlev By Night fredag den 2. september, der denne gang også ligger i Herlev Festuge. Læs anmeldelsen fra koncerten her.

Herlev By Night 

Hvad: Stig og Vennerne

Hvor: Springvandstorvet

Hvornår: Fredag 2. september kl. 20-21

Stig og Vennerne satte godt gang i byfesten på Springvandstorvet, da de spillede Flemming ‘Bamse’ Jørgensens danmarkskendte sange ‘Alice’, ‘På en bænk i kongeshave’ og ‘Hvorfor går Louise til bal’. I min verden er det altid lidt svært, når en anden sanger skal synge og spille en anden kunstners sange og musik.

Men trods denne anmelders mange spekulationer inden koncerten, lykkedes det Stig og Vennerne at spille, hvad der i min verden er en musiklegendes, ikoniske sange på en måde, så de stadig var meget lig det, vi kender fra Bamses måde at synge dem på.

»Jeg er ikke Bamse,« sagde Stig Rossen som det første, da Stig & Vennerne havde sunget ‘Vimmersvej’ som første sang på scenen på Springvandstorvet  Og jeg må give ham ret. Stig er ikke Bamse, men det skal han hellere ikke være. Stig skal synge Flemming ‘Bamse’ Jørgensens sange, som vi kender og elsker dem. Og det gjorde han fremragende til Herlev by Night, der denne gang også faldt sammen med Herlev Festuge.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Formåede at holde en fest trods dårlige lydforhold

Stig Rossen fortalte også, at han og bandet spiller koncerter for at hylde Bamse, og at den bedste måde at gøre det på, var at holde en fest. Og til Rossens spørgsmål om herlevitterne var klar til det, må svaret være entydigt JA.

Springvandstorvet var fyldt helt op af glade herlevitter, der skrålede med på alle de kendte Bamse-sange. Der var en stemning af familiefestival, hvor både børn på skuldrene af deres forældre, ældre med rollatorer og voksne med kolde fadøl i hånden hyggede sig og dansede med hinanden. Lige præcis som en Bamse-hyldestfest skal være i min verden.

Se opslag og stories fra Stig og Vennernes optræden på Springvandstorvet på Herlev Bladets Instagramprofil her. 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!