Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anmeldelse: Formåede at holde en fest trods dårlige lydforhold

Herlev Musical & Teater gik fredag den 2. september på Store Scene til Herlev Festuge, hvor de spillede et udpluk af Queens verdenskendte hits som ‘Radio Gaga’ og ‘We are the champions. Læs anmeldelsen af koncerten fra Festugen her.

Herlev Festuge 

Hvad: We Will Rock You, Herlev Musical & Teater

Hvor: Store Scene, Herlev Bygade

Hvornår: Fredag 2. september kl. 1815-19.15

Solen skinnede, himlen var blå og folk var glade strømmet til Store Scene i Herlev Bygade, da Herlev Musical & Teater indtog scenen for at synge sange fra Queen. Sange, som de efterhånden har sunget mange gange før. Koncerten på Store Scene fredag aften var nemlig et udpluk fra årets musical ‘We Will Rock You’, som Herlev Musical & Teater fremførte i Herlev Teaterbio tilbage i juni.

Det var dog en helt anden musikoplevelse til Festugen, og når slet ikke oplevelsen fra selve musicalen i Herlev Teaterbio til sokkeholderne. Sangerne er stadig lige så dygtige, som de var for to måneder siden på scenen til ‘We Will Rock You’, men på Store Scene druknede de talentfulde sangeres imponerende stemmer desværre og smeltede lidt sammen med højlydte børnestemmer, publikumsamtaler og højtalestøj.

Når der ikke var en forsanger på nummeret, og det var koret, der sang alene, så var det meget svært at høre, hvad sangerne egentlig sang. Det var som om, at lyden blev fanget på scenen, og aldrig rigtig kom helt ud over scenekanten, så lyden, musikken og teksterne virkelig kunne mærkes – som de i øvrigt kunne i Herlev Teaterbio tilbage i juni, hvor hvert enkelt sanger blæste publikum HELT bagover.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Inspirerende og humoristisk tilgang til samtalen om sundhed

Når det så er sagt, så fik  Herlev Musical & Teater alligevel publikum til at danse og synge med på de velkendte hits. Det var tydeligt at mærke, at de dygtige skuespillere og sangere fra Herlev Musical & Teater elsker at performe, og den glæde smittede også af på publikum. Når man kiggede rundt på på pladsen foran store scene, så havde publikum en fest og hyggede sig med hinanden mens de sang med på de store hits.

Læs anmeldelsen fra musicalen ‘We will Rock You’ her.

Se også opslag og stories fra Herlev Musical & Teater på Herlev Bladets Instagramprofil her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!