Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

GALLERI: Børnefamilierne indtog Herlev by Night – and day

Der var selvfølgelig fuldt hus til trækplastret 'Sko/Torp', men det var der stort set også til alle Herlev by Nights programpunkter for børnene.

Det gode vejr spillede selvfølgelig en rolle, men det gjorde det også, at programmet til Herlev by Night fredag sidste uge især kom børnefamilierne imøde. Sidstnævnte valfartede nemlig til bymidten for både at lade sig aktivere, men også underholde af dagens tilbud.

Sminkepigernes ansigtsmaling var som vanligt kødannende populær, men også nye skud på stammen som ‘pynt din egen donut’, en otte meter høj klatrevæg og Herlev Billedskoles workshop, hvor man blandt andet kunne male sin egen bøllehat og mulepose, fik børnenes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Nomineret til Årets Sportsprofil – vil vinde OL

Også til forældrene

For deres forældre og andre ‘voksne’ herlevborgere var fredagens trækplaster Sko/Torp selvfølgelig også noget, der fyldte Springvandstorvet totalt, men også Lindehøj Gospel Kor og de letbenede fra Vivi’s Dans fik folk til at stoppe op og spidse sanserne.

For dem, der missede de gode tilbud fredag, var der lørdag børnedag på plænen foran Herlev Kirke, hvor Cirkus BIG, der iøvrigt også gav forestillinger fredag, inviterede indenfor til gode grin og højt humør under teltdugen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!