Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Børnenes forkæmper er Årets Herlevit 2019

Lars Nybroe fra Broen blev i dag kåret til Årets Herlevit 2019 for sit enorme arbejde med at skaffe plads til udsatte børn og unge i fælleskabet.

Det var flere gange dybtfølt tak til Årets Herlevit 2019, Lars Nybroe fra Broen Herlev, da han her til formiddag blev kåret på Store Scene. Det er bestyrelsen for Fonden Herlev Bladet, der sammen med borgmesteren, udpeger Årets Herlevit. Lars Nybroe er nummer 30 i rækken.

Broen Herlev hjælper udsatte børn og unge ved blandt andet at betale for kontingenter og sportsudstyr, så de kan være en del af foreningslivet, selvom far og mor ikke har råd til at betale for det.

»Tak for den fantastiske indsats, du gør for vores by. Tak for den fantastiske indsats, du gør for vores børn og unge. Du er et forbillede og det mest naturlige valg til Årets Herlevit,« sagde Herlev Bladets direktør Steffen Glaas.

Du er et forbillede og det mest naturlige valg til Årets Herlevit

MEGET MERE FESTUGE LIGE HER.

Lars Nybroe selv skulle ikke langt tilbage for at finde et godt billede på, hvilken forskel det er, Broen Herlev gør.

»I går talte jeg med en mor, der har en datter, der er begyndt hos Vivis Dans. Og hun fortalte, at datteren nu er begyndt at få veninder og, at det faktisk er det bedste, der er sket,« sagde han.

Se hele kåringen på Herlev Bladets Facebookside, og læs interviewet med Lars Nybroe i næste uges udgave af din avis. 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!