Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Mandefrokost og mandehørm

Den årlige herrefrokost løb af stablen tidligere i dag. Det var en våd omgang.

Gymnastiksalen på Kildegårdskolen Øst var tidligere i dag fyldt til bristepunktet med mænd. Det var nemlig den tid på året, hvor Lion Club Herlev inviterer byens hanner til herrefrokost. Og den fik ikke så lidt.

Arrangementet satte ny rekord for antal fremmødte på omtrent 200, der blandt andre inkluderede borgmesteren Thomas Gyldal Petersen, skatteministeren Morten Bødskov, tidligere Lyngby Boldklub-træner Thomas Nørgaard og gøgleren Jacob Haugaard. Sidstnævnte var kaldt ind til tjeneste med sin højtbelagte jyske humør, der udgjorde underholdningen.

Skribenten tog plads ved ‘kongebordet’, som det så passende hed sig, hvor folketingsmedlemmet Mads Fuglede (V) havde måtte melde afbud.

Her blev der serveret alt fra sild til flæskesteg, som blev skyllet ned i en lind strøm med øl og snaps.

Borgmesteren og skatteministeren var henholdsvis oppe og holde tale, hvor stikpillerne lystigt fløj frem og tilbage mellem de to socialdemokratiske bonkammerater.

Opsummeret var stemningen munter, maden liflig, drikkevarene berusende og vittighederne tørre. Det handlede alt i alt om kammeratskab, og det fik den ikke for lidt af til årets Herlev Festuges herrefrokost.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!