Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Brand i depot på Kildegårdskolen Vest ved middagstid – ingen tilskadekomne

OPDATERET. Ifølge politiet og Herlev Kommune har der været brand på Kildegårdskolen Vest på Dildhaven. Årsagen er endnu uklar, oplyser politiet. Nogle elever er blevet sendt hjem, mens andre fortsætter deres undervisning.

Beredskabschef Rasmus Storgaard Petersen fra Beredskab Øst oplyser, at der mandag har været brand i et depotrum til et klasseværelse (2. kl.) på Kildegårdskolen Vest, og at alle elever blev evakueret, som de skulle uden nogen tilskadekomne.
Beredskabet fik anmeldelsen via en automatisk brandalarm klokken 11.56, og da man ankom til stedet, viste det sig, at der var ildebrand, oplyser beredskabschefen, der tilføjer, at man forlod stedet igen lidt før klokken 14.
Han kan også fortælle, at branden i depotrummet var voldsom, hvorfor man rekvirerede styrker fra stationerne i Gladsaxe og Lyngby. Efterfølgende er klasseværelset ved siden af depotrummet og gangen blevet røgskadet.
Sendt hjem
Ifølge Herlev Kommune valgte man i samme forbindelse at sende indskolingseleverne hjem, mens Mellemtrinnet fortsatte sin undervisning. I dagene efter vil der være en ændret lokalefordeling.
‘De børn, der er blevet forskrækkede over oplevelsen, tager personalet sig af. Forældre bliver i øjeblikket underrettet’, forlyder det fra kommunen.
Biblioteket Kilden, der har adresse på skolen, er lukket resten af dagen.
Brandårsagen er endnu uklar.
LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner efter brand på Tvedvangen

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!