Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Historien om den fantastiske Kaptajn Anders

I de næste tre uger fortæller Herlev Bladet historien om Anders Lehmann, som i 1999 blev lam fra halsen og ned. Siden har han skabt sig et liv med glæde, mening og et bådprojekt, der i 2021 skal bringe ham og hans besætning over Atlanten.

Hvordan lever man videre, når man med ét bliver lam fra halsen og ned?
Når man det ene øjeblik arbejder og har et aktivt liv og det næste øjeblik har et liv, som afhænger af handicaphjælpere og en respirator 24 timer i døgnet.
I de næste tre uger fortæller Herlev Bladet historien om Anders Lehmann, som er opvokset i Herlev.
Som 30-årig kom han ud for en tragisk ulykke, der betød, at han I dag kun kan bevæge hovedet. Men han har mod alle odds skabt sig en tilværelse fyldt med glæde, mening og et fantastisk bådprojekt, som i 2021 skal bringe ham over Atlanten.
En føljeton
I første del af den fascinerende historie om Anders Lehmann fortæller han om ulykken i 1999 og nogle de tanker, som han gjorde sig bagefter.
»Jeg tabte mig. Jeg var på et tidspunkt helt nede at veje 48 kilo. Og jeg er altså 188 høj. Jeg havde mistet min førlighed og mit job, og jeg tænkte, ’hvad skal der blive af Anders Lehmann?’.«
Første del kommer i Herlev Bladet i næste uge.
Læs også: Er Herlev en god by for unge?

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!