Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bymidte-problemer: Kioskejer håber på mere end sniksnak

Kioskejeren, der fortalte om sine udfordringer med hærværk, trusler og tyverier i bymidten, håber, at kommunens dialogmøde vil kaste løsninger af sig.

Ejer af Bygadens Vin og Tobak, Pernille, ser frem til fredagens dialogmøde, som Herlev Kommune og SSP har inviteret de erhvervsdrivende i bymidten til i kølvandet på kioskejerens problemer med hærværk, tyverier og trusler.
»Det er helt fint, at der kommer et samarbejde, og at der er opbakning omkring de problemer, som folk har gået og lukket øjnene for i lang tid. Så nu tager vi til møde, og så må vi se, om det bare bliver sniksnak om, hvad der foregår, eller om der kommer nogle forslag, som vi kan bruge til et eller andet«, siger hun.
LÆS MERE: Kommunen vil i dialog med butikker om bymidte-problemer
Selvom hun har oplevet problemerne i flere år og ved, at de andre butikker også føler sig utrygge, håber hun på, at dialogmødet denne gang vil udmønte sig i et noget konkret.
»Jeg håber bare, der kommer en fælles løsning, så det ikke kommer til at ske igen. Det er jo det, mødet skal dreje sig om. Vi skal prøve at finde løsninger på, hvordan vi sørger for, at det ikke sker igen, men også at den gruppe kommer på afstand«, siger hun med tanke på, at det er en gruppe af unge drenge, der står bag problemerne.
Mediebevågenhed har hjulpet
Kioskejeren, der har ønsket at være delvist anonym, valgte at stå frem i Herlev Bladet for nogle uger tilbage, da hun efter at have udelukket nogle af de unge fra sin kiosk endnu en gang oplevede hærværk. Det fik hende også til at udlove en dusør, som hun har fået enkelte henvendelser på, oplyser hun.
Derudover har hun også fået masser af positiv opmærksomhed i forhold til sin offentlige fremfærd i blandt andet Herlev Bladet.
»Det har været godt at være i avisen og på nettet. Det har været med til, at mange mennesker har fået øjnene op for det, der sker, og det har givet meget respons. Der var også flere, der ikke kendte til problemerne«, fortæller hun, der nu afventer en tilbagemelding fra  Københavns Vestegns Politi om hærværkssagen.
Politiet er i øvrigt også inviteret med til fredagens møde.
Herlev Blader følger sagen.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!