Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Cecilie Uttrup vandt slaget om Norden

26-årige Cecilie Uttrup Ludwig fra Herlev blev søndag samlet vinder af det nye World Tour-løb 'Tour of Scandinavia' også kaldt 'Battle of the north'.

2022 må siges at være Cecilie Uttrup Ludwigs år. I juni blev hun danmarksmester i linjeløb, så vandt hun en etape i kvindernes første udgave af Tour de France Femmes og søndag kunne hun lade sig krone som dronning af Norden i det spritnye World Tour-løb, Tour of Scandinavia – i folkemunde ‘Battle of the North’. Det oplyser Danmarks Cykle Union.

Den tidligere herlevborger, som kørte sig i gult lørdag sidste uge, da hun vandt den femte og andensidste etape, sejrede foran tyske Liane Lippert (Team DSM Women) med Australske Alexandra Manly (Team BikeExchange Jayco) på løbets tredje plads.

Flere løb at se frem til

Forude venter endnu flere løb. 27. august er det Classic Lorient Agglomération – Trophée Ceratizit i Frankrig, derefter fra 7. til 11. september Vuelta a España og 18. til 25. september VM, som foregår i Australien.

26-årige Cecilie Uttrup Ludwig er opvokset i Herlev og har blandt andet tidligere vundet Årets Sportsprofil. Hun startede ud med at cykle i den lokale KCK-Herlev, før hun tog hul på sin professionelle karriere. I dag kører hun for FDJ Nouvelle Aquitaine Futuroscope.