Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Cheftræner Patric Wener stopper hos Eagles: Her er årsagerne

Siden Herlev Eagles vandt en DM-bronzemedalje, har flere stjernespillere valgt at forlade klubben. Nu har cheftræner Patric Wener valgt at følge strømmen.

»Jeg har både haft et hårdt år på grund af min sygemelding, og jeg føler, at jeg har brug for at søge andre veje og udfordre mig selv på andre måder.«

Sådan lyder det fra Patric Wener, der har valgt at stoppe hos Herlev Eagles efter fem år som cheftræner.

Torsdag sidste uge fortalte Patric Wener til Herlev Bladet, at han var ærgerlig over, at flere stjernespillere valgte at forlade Ørneborgen. Men allerede dagen efter besluttede han sig for, at han selv ville stoppe som cheftræner hos Herlev Eagles.

Derfor starter Patric Wener i dag mandag som træner i de kommende to sæsoner hos Frederikshavn White Hawks.

»Det har uden tvivl været fem fantastiske år hos Eagles, men jeg har stadig presset mig selv for hårdt som cheftræner. Derfor er jeg blevet afklaret med mig selv om, at jeg stadig vil blive inden for ishockeybranchen, men alligevel prøve noget nyt,« siger han.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: Ørnespillere flyver fra reden: Det her er problemet

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!