Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ørnespillere flyver fra reden: Det her er problemet

Sæsonen hos Herlev Eagles sluttede af med en DM-bronzemedalje, og siden hen har flere stjernespillere forladt Ørneborgen. Ifølge cheftræner Patric Wener er særlig én ting blevet et problem.

»Problemet er ikke at skaffe nye spillere, men at beholde de bedste.«

Sådan lyder det fra Patric Wener, der er cheftræner for Herlev Eagles.

Efter 35 års medaljetørke fløj ørnedrengene fra Esbjerg og hjem til Ørneborgen med ekstra luft under vingerne, efter de havde vundet DM-bronze mod Esbjerg Energi.

Siden hen har flere ørnedrenge valgt at flyve fra Ørneborgen, hvor flere af dem har underskrevet en kontrakt med andre større ishockeyklubber, heriblandt Mikkel Bertelsen, Maksim Popovic og Lukas Horak.

Flere ørnespillere har valgt at forlade Herlev Eagles efter en sæsonafslutning med DM-bronze. Foto: Camilla Bidstrup Møller

Ifølge Patric Wener har det ikke været et problem at skaffe gode spillere, selvom pengene har været små i klubben, og budgettet endda har været på sit laveste i flere år.

»Vi har formået at skaffe nogle rigtig gode spillere på holdet for få penge de sidste par år. Men det største problem lige nu er at beholde spillerne i flere år,« siger han.

Men selvom flere spillere har valgt at flyve fra reden, er det, ifølge Patric Wener, ikke et problem for klubben at få nye spillere.

»Jeg har faktisk været nødt til at sige nej til flere, der gerne ville starte i klubben, fordi vi har simpelthen ikke plads nok til dem alle,« siger han.

LÆS MERE: Bustur med Eagles: “At vinde bronze er den største bedrift for klubben i lang tid”

Eftertragtet klub

Cheftræner Patric Wener er ikke i tvivl om, hvorfor der er mange spillere udefra, der har et ønske om at blive en del af ørneholdet. Han siger, at det især er klubbens værdier, der spiller en stor rolle.

»Vi er gode til at gøre spillerne bedre og bedre, og vi har det rigtig sjovt. Vi er jo som én stor familie, og alle elsker at være her,« siger han.

At flere Eagles-spillere i sæsonafslutningen har valgt at søge andre veje er, ifølge Patric Wener, helt normalt for en lille ishockeyklub som Herlev Eagles.

»Vi har mange spillere, som bliver rigtig gode i vores klub, og derfor er det helt normalt, at de ender med at skrive kontrakter med andre klubber, som er endnu større end vores,« siger han og tilføjer:

»Men klubben har stadig mange gode spillere, så det skal helt sikkert nok gå rigtig godt næste sæson.«

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: Eagles flyver hjem til Ørneborgen med DM-bronze

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!