Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles flyver hjem til Ørneborgen med DM-bronze

Lørdag hiver Herlev Eagles en DM-bronzemedalje hjem til Ørneborgen, da de har vundet over Esbjerg Energi på udebane efter 35 års medaljetørke.

»Hvem var det, der vandt i dag? Det var dem fra Herlev a’. Hey, hey, hey.«

Sådan lyder det fra ørnedrengene, der alle skråler derudaf på isen, mens de står med armene om hinanden i en stor cirkel.

De kan nemlig med fordel flyve fra Esbjerg og hjem til Ørneborgen med ekstra luft under vingerne, da de efter aftenens kamp på udebane har vundet DM-bronze mod Esbjerg Energi.

Ørnedrengene vandt det første opgør fredag på hjemmebane med en sejr på 8-5. Det betød, at sydvestjyderne skulle vinde med mindst tre mål til aftenens kamp på udebane. Efter en sejr på 3-2 hos ørnedrengene var bronzemedaljen hjemme.

Ørnedrengene fejrer deres sejr med et stort gruppekram på isen. Foto: Camilla Bidstrup Møller

35 års medaljetørke

Sidst, Herlev vandt en medalje, var i 1988, hvor de vandt sølv. Det betyder, at klubben efter aftenens kamp har vundet det første sæt medaljer i 35 år.

Glæden over at have vundet en medalje efter 35 år er ikke kun stor hos ørnedrengene, men også hos ørnefansene.

På tribunen står nemlig Herlev Eagles’ fanklub, 55 Ungdom, med gule-sorte ørneflag svingende i ottetaller, mens trommerne brager derudaf, og de skråler til diverse fansange. Nøjagtig som på hjemmebane.

Ørnefansene er fløjet helt med til Esbjerg for at bakke ørnespillerne op. Foto: Camilla Bidstrup Møller

Det skaber stor glæde hos ørnespiller Matthias Asperup. Både at opbakningen har været så stor på udebane, men også at ørnedrengene kan flyve hjem til Ørneborgen med bronze.

»Jeg er så stolt af alle drengene. Det er så fedt for klubben, men også for os spillere,« siger Matthias Asperup og tilføjer:

»Det er også fedt, at vi har haft så stor opbakning her i Esbjerg. Det betyder meget for os.«

Følg fortsat med, når Herlev Bladet løbende opdaterer på web, instagram og facebook bag de lukkede døre hos Herlev Eagles.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: OPTAKT: Følg ørneborgens jagt efter DM-bronze

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!