Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

REMA 1000 Bangs Torv erstattes af ny i Dildhaven

Nu er der sat dato på, hvornår REMA 1000 åbner i Dildhaven. Kort før lukker den på Bangs Torv.

Opdateret fredag 19. april klokken 10.55 med kommentar fra REMA 1000.

Med opkøbet af Bangs Torv og flytningen af de fleste butikker dér på nær REMA 1000 har spørgsmålet om købmandsbutikkens fremtid længe stået og blæst i vinden. Men nu er der svar.

I en pressemeddelelse oplyser REMA 1000, at den kommende REMA 1000 i Hjortespringcentret, som der var rejsegilde for i februar, også bliver en erstatning for den på Bangs Torv.

LÆS OGSÅ: Rejse for ny REMA – Hjortespringcentret skal leve igen

Den ‘gamle’ REMA 1000 har således sidste åbningsdag lørdag 18. maj, og købmanden her flytter til Brøndby, hvor han skal åbne en ny butik. Samtidig åbner Herlevs nye butik i Dildhaven torsdag 30. maj klokken 8.

Daniel Høngaard Corinth-Hansen, som har været købmand i REMA-butikker i Ishøj og Greve, bliver ny købmand i butikken, hvis åbningstider bliver klokken 7.00 – 21.45 alle ugens dage.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at medarbejderne på Bangs Torv er blevet tilbudt job i Dildhaven.

Vil mere med Herlev

I forbindelse med rejsegildet i Dildhaven i februar udtalte Jonas Nyrop Vestermann, der er udviklingschef for REMA Etablering, blandt andet:

»Vi har kigget på Herlev igennem mange år, og vi er ikke tilfredse med, hvordan vi er repræsenteret. Derfor begynder vi med åbningen af den her butik på et nyt eventyr, og vi er ikke færdige – vi vil meget mere«.

Herlev Bladet har derfor kontaktet REMA for at høre mere. Dels hvorfor butikken på Bangs Torv lukker, og dels hvad fremtidsplanerne er. I en mail svarer Jonas Nyrop Vestermann:

‘Efter en konstruktiv dialog med ejendommens ejer, er vi blevet enige om at se fremad. Vi har derfor besluttet at lukke butikken på Bangs Torv, så vi ikke står i vejen for planerne for udvikling af ejendommen. Vi vil nu i fællesskab undersøge mulighederne for at etablere os med en ny og mere tidssvarende butik i det kommende byggeri. I den henseende er der en række forhold, der skal falde på plads, herunder ikke mindst de trafikale til- og frakørselsforhold, hvor det i dag er endog meget svært at komme til og fra ejendommen i bil. Nu glæder vi os til at åbne REMA 1000 i Dildhaven og vil i forlængelse af dette holde fast i dialogen med ejerne af Bangs Torv,’ lyder det.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!