Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Musical: I nattens mulm og mørke ved den lyse dag

Mellemtrinnet på Kildegården indtog medborgerhuset

Det var formiddag, men det var mørkt som i den mørkeste nat inde i Herlev Medborgerhus, da mellemtrinnet på Kildegårdsskolen – 4., 5. og 6. årgang – opførte musicalen, som netop hedder: ‘I nattens mulm og mørke’. Det var svært at se en halv meter frem, men det som skete på scenen, kunne sagtens opleves nede fra tilskuerrækkerne.

For at understrege mørket havde alle eleverne sort tøj på.

Musical i Nattens Mulm og mørke, Kildegårdsskolen i Herlev Medborgerhus
En pige lander pludselig hos elverfolket. Foto: Thomas Frederiksen

 

Musiklærerne på skolen har selv skrevet sangene og komponeret musikken, og der var både et hold skuespillere og musikere blandt eleverne, som virkelig leverede varen og både gav publikum underholdning og noget af tænke over. Sangene hed blandt andet: Månemystik, Helt ude i skoven, Noget på vej og En lille smule håb.

Der var ikke tale om én decideret forestilling, men snarere en lang række historier, som blev koblet sammen af musikken, og man selv kunne spekulere over sammenhængen. Der var både en pige, som følte sig ensom gog ikke mente, at hun havde nogle venner, men det havde hun måske alligevel? En anden pige havnede lige pludselig blandt elverfolket. Og så var der en flue, som blev fanget af en edderkop.

LÆS OGSÅ: En børnehaves musical på gymnasiet 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!