Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev er tilbage i divisionerne

Herlev/Hjorten Håndbold rykkede op i 3. division i håndbold for herrer efter sejr over klassisk københavnerklub i weekenden.

Både Holbæk og Herlev/Hjorten Håndbold havde 29 point inden sidste kamp i Danmarksseriens pulje 11 i håndbold. Kun vinderen af rækken ville rykke op i 3. division, dermed var Herlev-spillerne pisket til at vinde, men i tilfælde af pointlighed med Holbæk ville oprykningen gå til Herlev/Hjorten, da de nemlig var indebyrdes et mål bedre end Holbæk.

Herlevs modstander i sæsonens sidste kamp var den hæderkronede Vesterbro-klub Ajax på udebane i Bavnehøj Hallen.

»I starten af kampen lignede vi ikke nogen som ville vinde, men alle hold vil jo vinde over et tophold så de kom buldrende, de unge  mennesker fra Ajax, med lyst og vilje,« lyder det fra Herlev/Hjortens træner Jens Orby. Herlev fik dog spillet sig noget op inden pausen, og den stod 16-16 efter første halvleg.

Anden halvleg var også tæt, Herlev var foran en del gange med to mål, men blev ofte hentet. Tilsidst spillede topholdet sig dog op og vandt med fire mål i form af en 35-31-sejr, og dermed var oprykningen en realitet. Herlev/Hjortens målmand Frode Bach tog en hel del i anden halvleg, efter han havde spillet sig op. Han blev kåret som kampens spiller.

Sæsonen har udover gode resultater også været præget af skader, men der er rokeret om på rollerne på holdet og hentet reserver og andetholdsspillere ind. Og det gav pote.