Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ørnedrengenes jagt på bronze fortsætter: “Esbjerg kan bare komme an”

Efter fredagens sejr mod Esbjerg Energi på hjemmebane flyver Herlev Eagles nu mod Jylland med Herlev Bladet under vingerne i den afgørende kamp om bronze. Ifølge Eagle-spiller Matthias Asperup er ørnedrengene ved godt mod og klar til at kæmpe til det sidste.

»Vi vil uden tvivl kæmpe til det sidste. Esbjerg kan bare komme an.«

Sådan lyder det fra ørnespiller og topscorer Matthias Asperup, mens samtlige Herlev Eagles-fans står ved Ørneborgen og brager derudaf på trommerne og giver high-fives til ørnene på stribe.

Ørnedrengene flyver nemlig i dag fra Ørneborgen og mod Esbjerg med ekstra medvind, efter de i går fredag vandt over sydvestjyderne med en sejr på 8-5.

Ved godt mod

Efter gårdagens sejr mod Esbjerg står ørnene nu med en føring på tre point. Derfor er Eagles fuldt ud klar til den sidste og afgørende kamp i aften mod sydvestjyderne.

Ifølge Matthias Asperup er der ingen tvivl om, at ørnene vil sætte himmel og hav i bevægelse for at tage en bronzemedalje hjem til Ørneborgen.

»Vi er ved rigtig godt mod, og hvis vi spiller, som vi gjorde til tredje periode i går, så skal vi helt sikkert nok klare det,« siger Matthias Asperup.

Allerede inden ørnedrengene er kørt fra Herlev, står Eagles-fansene på række og ønsker dem held og lykke. Foto: Camilla Bidstrup Møller

Ifølge assistenttræneren for Herlev Eagles, Erik Vikstrøm, kan ørnedrengene sagtens vende hjem til Ørneborgen med bronze, hvis de er fuldt fokuseret og følger taktikken nøje.

»Det var en fin kamp i går, men vi skal uden tvivl give os 100 procent i aften, fordi det bliver en krævende kamp. Men vi kan sagtens gøre det,« siger Erik Vikstrøm.

Herlev Eagles og Esbjerg Energi skal spille klokken 16 i Esbjerg.

Følg fortsat med, når Herlev Bladet løbende opdaterer på webavisen, instagram og facebook bag de lukkede døre hos Herlev Eagles.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlev.dk

LÆS MERE: ”At komme i semifinalen tror jeg sgu er den største bedrift, jeg har opnået i klubben“

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!