Herlev Bladet

Corona aflyser jubilæumskamp

På lørdag skulle Herlev Rebels have fejret klubbens 30-års fødselsdag med en kamp mod Esbjerg IF92 Hurricanes. Men Esbjerg har desværre trukket sig.

På lørdag den 15. august skulle Herlev Rebels have spillet jubilæumskamp mod Esbjerg IF92 Hurricanes. Cointoss skulle have været foretages af borgmester Thomas Gyldal Petersen, og der var i det hele taget lagt op til en festlig dag, som beskrevet i denne uges udgave af Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Patientstøtter tilbage på hospitalet uden mundbind 

Men kampen er desværre blevet aflyst, oplyser Herlev Rebels. Esbjerg har meldt afbud på grund af opblomstringen af COVID-19, og det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvornår rebellerne, så får mulighed for at fejre fødselsdagen.

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....