Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Danmarks bedste klub for 4. gang

Herlev Boxing Klub markerede sig endnu en gang, da der i weekenden blev holdt DM i boksning.

Der blev gået til stålet – eller nærmere guldet, da Herlev Boxing Klub i weekenden deltog ved DM i boksning, som blev holdt i Moena Mønshallerne i Stege.

Selvom den lokale bokseklub skulle have været afsted med 11 boksere og ‘kun’ deltog med seks, formåede den gode håndfuld fightere at blive til en hårdtslående knytnæve, der i den grad markerede sig.

Det er en kæmp fornøjelse, at vores klub, som kun er 11 år, i flere år er kåret til Sjællands og Danmarks bedste klub

Herlev Boxing Klub kunne nemlig tage hjem med kåringen som ‘Danmarks bedste klub’ – for 4. gang. Og ikke nok med det.

Også Sjællands bedste

Det blev nemlig også til to DM-guldmedaljer, tre sølv og én bronze. Guldet gik til U19-bokseren Qalid Osman på 63,5 kilo og til senior Muhamed Al-Bayati på 54 kilo. Stainislav Malovany på 63,5 kilo, Frederik Badenski på 63,5 kilo og Oskar Sønnichsen på 92 kilo fik sølv, mens Alborz Sabet på 75 kilo boksede sig til bronze.

ANDRE HISTORIER: Leo smittede alle med sin fortællelyst

‘Det er en kæmp fornøjelse, at vores klub, som kun er 11 år, i flere år er kåret til Sjællands og Danmarks bedste klub. Det er vi i klubben meget stolte af,’ skriver klubformand Rachid Idrissi til Herlev Bladet med henvisning til, at klubben også blev kåret som Sjællands bedste i marts – for 5. gang.

Stævnet forløb fra fredag til søndag, og det vurderes, at der fredag og søndag var omkring 300 tilskuere og lørdag op imod 500.

Se flere resultater her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!