Herlev Bladet

Datoen for vaccinen rykkes et par dage

I går kom det frem, at coronavaccinen stod til at blive givet til de første Herlevborgere allerede juleaftens dag eller første juledag, Den plan er nu skredet en smule.

Det bliver alligevel ikke juleaftens dag, at de første Herlevborgere på byens plejecentre modtager coronavaccinen. Foreløbigt er den nye melding, at vaccinen bliver givet den 27. og 28. december, oplyser Herlev Kommune til Herlev Bladet. Kommunen fortæller, at planen dog endnu engang kan nå at ændre sig, men anset hvilken dato, vaccinen landet i Herlev, er de helt klar.

Ændringerne i datoerne skyldes ‘logistik’, forlyder det sig.

Læs også: Beredskab Øst ramt af corona 

De fleste vil blive vaccineret 

Selvom datoerne for de første vacciner til Herlevborgerne foreløbigt er rykket et par dage, er det stadig plejecentrenes beboere og personale, der står forrest i køen til vaccinen.

Kommunen oplyser, at de ikke kender det præcise antal vacciner, der kommer til Herlev i første omgang, men at de forventer, at alle, der har sagt ja til tilbuddet om vaccinen nu, vil få den i løbet af to dage.

Langt de fleste beboere og ansatte har takket ja til vaccinen, lyder det fra Herlev Kommune.

Herlev Bladet følger udviklingen tæt. Hold dig opdateret på heleherlev.dk og på vores Facebookside 

 

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....