Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

– Den bedste koncert i Herlev nogensinde

Forsangeren for Danmarks bedste U2-coverband havde ambitionerne og ikke mindst selvtilliden i orden, da han lørdag formåede at gøre festugens koncertoplevelse nummer ét til en feelgood folkefest for alle.


»Kom tættere på scenen, kom nærmere, kom op til os, kom ind i koncerten, kom nu Herlev«.
Forsanger Morten Marcher for landets vel nok bedste U2 coverband, Die Herren, gjorde sit yderste for at få alle med, da han og resten af det fire mand store band lørdag ved 18-tiden bragede ud over den store scene på Herlev Bygade som Herlev Festuges absolutte hovednavn.
Et navn, der sat i sammenhæng med bandet Rigtige mænd, der spillede på scenen umiddelbart før, kunne antyde et tema. Men som koncerten skred frem altså både appellerede til herrer, frøkener, fruer, børn og ældre.
»Han gør jo noget for at starte en fest«, lød det nede blandt publikum fra en Herlevborger til sin kone.
Og det må siges at være rigtigt. Alle klappede med, og på trods af sin placering øverst på plakaten påtog dagens trækplaster sig scenevant rollen som opvarmer, indpisker, motivator og hvad det ellers hedder for at få gang i Herlev-tropperne, de stive lemmer og stemmebåndene.
Kom nærmere
Efter fire fem numre såsom Magnificent, Even better than the real thing og One så anstrengelserne ud til at lykkes, og der kom for alvor hul igennem, da den danske Bono fik samtlige publikummer til at træde 10 skridt nærmere scenen og tie for en stund.
»Skru op Herlev«, skreg den karismatiske forsanger så pludselig for derefter at fyre nogle af U2’s bedste numre ud over forsamlingen: I still haven’t found what I am looking for, Beautiful Day og Where the streets have no name.
Folkeforfører
Som en anden fløjtespillende rottefænger fra Hameln havde han samtlige publikummer i sin hule hånd og pegede i bedste præsident-stil ud på tilfældigt udvalgte som om, de var gamle venner, alt imens mangt en Herlevborger lystrede velvilligt og både skrålede, klappede og dansede med efter bedste evne.
Der var også noget at leve op til, da Morten Marcher allerede tidligt havde proklameret, at bandet aldrig gav dårlige koncerter, og at dagens show skulle være den bedste koncert nogensinde – i Herlev. Men det var altså også den første vel at mærke.
Om det bliver den sidste, vides ikke, men det ville da være ærgerligt, for det er sjældent, man går hjem fra en koncert i regnvejr og hungrer efter mere. Så til dem det ikke er lykkedes at få billet til U2 i Royal Arena i september. Prøv Die Herren.
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!