Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Massevis af bajere og en borgmester med stand-up-skills

Der var ingen der gik tørstige fra Lions Club’s Herrefrokost til Herlev Festuge. Men hvordan klarede talerne det?

»Kom og hjælp Herlevs udsatte børn og drik så meget, at du brækker dig.«
Sådan definerede borgmester Thomas Gyldal Petersen konceptet til Lions Club’s årlige herrefrokost.
En halv times tid inden, han indtog scenen, tog 170 sultne og særdeles tørstige herrer plads ved bordene i gymnastiksalen på Kildegårdskolen Øst.
Sammen skulle de spise sig igennem sild, frikadeller, hønsesalat og leverpostej, samtidig med de tilintetgjorde en ubehagelig mængde fadøl og Linje akvavit. Alt sammen i den gode sags tjeneste.
Overskuddet fra herrefrokosten går nemlig til Lions Club’s Elevpulje, der yder social støtte til elever på Herlevs folkeskoler.
Velkomststrusler
Først blev der budt velkommen af en af Lions Club’s medlemmer.
»I dag slipper vi for at høre på, at vi skal slå brættet ned og vaske vores hænder,« sagde han og blev mødt af store klapsalver.
»Og giv så en stor hånd til pigerne fra Herlev Ishockey Klub, som står for serveringen. Til i år har vi indført en særlig straf, hvis man er ulødig overfor pigerne,« sagde han, hvorefter han tog en ishockeystav frem og viste, hvor man ville blive ramt med den, hvis man gik over stregen over for de unge ishockeyspillere.
Om der nogensinde blev gjort alvor af truslerne, ved jeg ikke. Men så var stilen ligesom lagt.
Stjerner til talerne
Øllen smagte godt. Det samme gjorde maden, og snapsen smagte, som sådan noget nu engang smager. Så det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Talerne derimod.
Thomas Gyldal Petersen tog kegler. Han var første taler på scenen, og han ved, hvad han laver. Et stand-up-show skræddersyet til selskabet. Noget om #METOO, noget om ølstafet, og noget om at trænede mænd i tanktops skal forbydes. Fordi kvinderne kigger for meget på dem.
Det gik rent hjem, men da jeg kan læse på min gode kollega Jørgens anmeldelse af damefrokosten, at borgmesteren har genbrugt sit comedy-materiale, lander den ikke på max-point.

Og så var der Morten Bødskov og Mads Fuglede……….

Skål og pas nu på jer selv.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!