Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Disse to unge herlevborgere skal med til Prins Christians fødselsdag på slottet

Ifølge en pressemeddelelse fra Herlev Kommune har man nu fundet de to heldige 18-årige herlevborgere, der kommer med til Prins Christians 18-års-fødselsdag på Christiansborg Slot.

Søndag 15. oktober fylder Hans Kongelige Højhed Prins Christian 18 år, og det vil Kongehuset blandt andet fejre ved i samarbejde med landets kommuner at invitere op mod 200 unge fra rigsfællesskabet til at deltage i fejringen på Christiansborg Slot. Nærmere bestemt betyder det, at landets kommuner samt Grønland og Færøerne får mulighed for at udvælge to 18-årige til at deltage i gallataflet. Derudover har man også inviteret repræsentanter fra et udvalg af landets ungdomsorganisationer samt unge, som har markeret sig inden for sportens, kunstens og kulturens verden.

LÆS MERE om programmet her.

Fra venstre: Clara Prægel og Gabriel Elmedyb fra Herlev er blevet inviteret med til Prins Christians fødselsdag. Foto: Herlev Kommune.

Og de heldige er…

I en pressemeddelelse oplyser Herlev Kommune, at man ved lodtrækning nu har fundet de to 18-årige som skal repræsentere Herlev ved gallataflet.

De to heldige er Gabriel Elmedyb, der til daglig går på Falkonergårdens Gymnasium, hvor han som svømmer er Team Danmark-elev, og, Clara Prægel, der blev student på Herlev Gymnasium i sommer.

Begge er opvokset i Herlev.

Som et sjovt kuriosum fremgår det af pressemeddelelsen, at Gabriel Elmedybs kæreste, Camille Lund Rasmussen, der også går på Falkonergårdens Gymnasium, også er inviteret til prinsens fødselsdag, fordi hun har udmærket sig som elitegymnast.

ANDRE HISTORIER: Herlev Ishockey tager hul på vigtig dagsorden og skriver historie

Hans Kongelige Højhed Prins Christian 18 år søndag 15. oktober. Foto: Franne Voigt ©
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!