Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dømt for at filme samleje uden samtykke

En 31-årig mand har erkendt, at han uberettiget optog og videregav film af sig selv og en kvinde have samleje i et kolonihavehus i Herlev.

Det var ikke med kvindens accept og vidende, at en 31-årig mand i september sidste år filmede de to have samleje i et kolonihavehus i Herlev. Heller ikke, at manden efterfølgende videresendte nogle af videoerne til en anden mand. Det erkendte han og dermed også Retten i Glostrup i sidste uge, hvorfor manden blev dømt for ugerningen.

LÆS OGSÅ: Muteret corona-variant fundet i Herlev

Han fik 30 dages betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste. Derudover skal han betale en godtgørelse på 10.000 kroner til forurettede for den tort, han har forvoldt hende, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Havde bind for øjnene

Den 31-årige blev dømt for 9. september sidste år i en haveforening i Herlev at have optaget i alt seks filmsekvenser med sin iPhone på henholdsvis 1.12, 0.13, 0.11, 0.53, 0.18 og 0.42 minutter, mens han havde samleje med kvinden, som ifølge retsbegæringen havde bind for øjnene og bar en latexdragt.

Senere samme dag klokken 18.21 sendte han to af sekvenserne til en anden mand.

Alt dette uden kvindens samtykke.

Derfor blev manden dømt for dels uberettiget at have filmet og delt optagelserne af kvinden, og dels for blufærdighedskrænkelse.

Han tog imod dommen.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!